SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Reviews

Graag zou ik willen weten hoe je je ervaring met SUPSATIONAL hebt ervaren. Zou je vrienden of familie SUPSATIONAL aanraden? Ik zie je reactie graag tegemoet!
Deel je ervaring!
Klik hier

Supergaaf!

Rated 5 out of 5
5 augustus 2023

Als je suppen wilt uitproberen, wacht niet langer, book een les. Het is niet zo makkelijk hoe het lijkt, maar het is zeker veel fun. Peter is een prima coach. Hij deelt graag zijn kennis, doet voor en motiveert stapje verder te gaan. Met goed weer is het een supergaaf ervaring!

Karine

Leuke kennismaking

Rated 5 out of 5
11 juli 2023

We hebben een fijne les en kennismaking met suppen in Reeuwijk gehad. Peter legt het duidelijk en rustig uit dus we zijn nu goed voorbereid om zelf op stap te gaan. Aanrader!

Karin

Heerlijk dagje suppen!

Rated 5 out of 5
14 augustus 2022

Vandaag heerlijk gesupt. De dag begon met een heldere uitleg. Voor mij de eerste keer maar Peter geeft je gelijk het zelfvertrouwen waardoor ik met gemak op de plank kon blijven staan. Verder een heerlijk ontspannen tourtje gemaakt op de sup over de Nieuwkoopseplassen. Zeker een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!

Rebecca

Voor iedereen een echte aanrader

Rated 5 out of 5
24 juli 2022

Als verjaardags cadeau verrast met een middag suppen. Dit was een groot succes. Peter had alles tot in de puntjes voorbereid. Het was voor ons allemaal de 1e keer, voor sommigen van ons best spannend. Zijn uitleg was helder en duidelijk, ook eenmaal op het water werd alles uitgelegd en voorgedaan. We hebben een prachtige tocht gesupt, en een heerlijke middag gehad. Is zeker voor herhaling vatbaar. En voor iedereen een echte aanrader!

Hennie

Tien met een griffel

Rated 5 out of 5
24 juli 2022

Gister een heerlijke middag gehad op de Nieuwkoopse Plassen. Supsational, om het zo maar te zeggen!

Niet alleen de informatie vooraf had Peter goed geregeld, maar ook de uitvoering verdient een tien met griffel…

Na een korte inleiding over de theorie op het droge, kozen we snel het ruime sop voor de basisvaardighedentraining. Peter en zijn crew (Jeffrey en Dominique) hielden een goed oogje in het zeil. En gaven de nodige ondersteuning, wat bij mij wel nodig was omdat ik dacht me ingeschreven te hebben voor een cursus snorkelen…;-)

Daarna volgde de schitterende tocht door het natuurgebied. Peter voorop, wij ertussen in wisselende formatie en Jeffrey en Dominique als ‘bezemwagen’. Wat is SUPpen dan mooi. De rust, stilte, de natuur en…de plons en lach als iemand de concentratie even uit het oog verloor.

Enneh: komt er een motorbootje dat iets te veel golfslag veroorzaakt…Peter verzoekt de ‘kapiteins’ direct om even rekening te houden met zijn ‘kroost’.

En dan afsluiten met een oorkonde…it feels like champions…

Dus Peter en crew: een tien met griffel zijn jullie zeker waard…

En voor ieder die dit leest: volg ons voorbeeld en geniet ook van zo’n heerlijke middag die Supsational je kan bieden.

Rutger van der Meer
supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram