SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over de diverse activiteiten. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan snel contact op met Supsational. 

Locatie

Basislessen vinden plaats door de weeks in de avond en op zaterdagmorgen. Maatwerk vindt in principe alleen op zaterdag plaats. Opstaplocaties zijn de T steiger aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn en de Surfplas van de Reeuwijkse plassen. 
De opstaplocatie kan in overleg aangepast worden. Bij uitzondering en in goed overleg zou van de aangegeven lesdagen afgeweken worden.
Naar Google Maps - Surfplas ReeuwijkNaar Google Maps - Zegerplas Alphen aan den Rijn

Duur v/d les

In principe staat er 2 uur voor een les. We hopen dat iedereen verwachten alles in het werk stelt om op tijd te zijn. Ben je iets te laat? Geef het even door. 
Als het zonnetjes lekker schijnt en iedereen heeft het naar zijn zin, kan de les wat uitlopen. Altijd in overleg, natuurlijk.

Reserveren

Via de website van Supsational kun je voor een basis les of maatwerk reserveren. Zijn zaken niet duidelijk of heb je speciale wensen? stuur dan een e-mail naar supsational@gmail.com.
Lees voor het reserveren van een basisles of maatwerk even de Algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Supsational door.
Direct inschrijven

Parkeren

In Alphen aan den Rijn kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij Ski & Snowboard Xperience en in Reeuwijk op de diverse parkeerplaatsen bij de Reeuwijkse Plassen. De parkeerplaats van de Wind Surf Club is het dichts bij het water, maar kan vol zijn. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen iets verder weg.

Het weer

Natuurlijk gaan we ervan uit dat het prachtig weer is, maar niets is zeker. Daarom wordt het weer in de week voor de les scherp in de gaten gehouden. 
Vooral met veel wind zou de les kunnen worden afgezegd. SUPSATIONAL neemt contact op voor een alternatieve locatie of voor het maken van een nieuwe afspraak.

Kleding

Suppen kan bij iedere temperatuur. Pas je  kleding hierop aan. 
Doe je zwemkleding thuis al aan en neemt een handdoek en droge kleren mee. Zonnebrand en een petje is geen overbodig luxe. Zonnebrillen mogen nogwel eens verdwijnen in het ruime sop!

Prijzen

Wil je een solo-les, in een groep of een op maat geregeld arrangement? Klik op de knop voor de prijzen.
Prijzen

Betaling

Graag het te verschuldigde bedrag uiterlijk 24 uur voor de les overmaken naar 
NL38 INGB 0703 5379 11
t.n.v. P.G. Jong
onder vermelding van het factuur en lesnummer (staat in de bevestigingmail)

Vragen

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op via mail of gebruik de Whatsapp knop.
E-mail

Download informatie 

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram