STAND UP PADDLE SCHOOL

SUPSATIONAL

Alphen aan den Rijn

logo

Kick-off basisles

geplaatst op 
11 juni 2022

Met een prachtige blauwe lucht, een heerlijke temperatuur van 21 graden en windkracht 3 ging de allereerste les van Supsational van start.

5 enthousiaste deelnemers en een even enthousiaste instructeur gingen nabij Wind Surf Vereniging Reeuwijk aan de Reeuwijkse Plassen aan de slag.

Na de landfase waar over de materialen, opstappen en veiligheid werd gesproken, was het tijd voor waar de deelnemers met name voor gekomen waren. Het water op en suppen!
Eerst liggend om het gevoel met het supboard te krijgen. Daarna knielend waar nu ook gepeddeld moest worden en uiteindelijk - het uiteindelijke doel : staand peddelen.

Met complimenten aan de jongere deelnemers waarvan de meerderheid (Tijs en Saar) al eerder op het supboard stond en toch geduldig alle fasen van het suppen meededen. Alle deelnemers stonden al snel en vol vertrouwen op het supboard en binnen de kortste keren waren zij niet meer te onderscheiden van de ervaren supper.

De tijd vloog om en aan het einde van de les kregen de deelnemers een welverdiend certificaat als herinnering aan deze geweldige start van Supschool Supsational.

Allemaal bedankt voor de inzet en enthousiasme!

Copyright © 2022 Supsational
Deze website is gemaakt door MADEBYJONG
Logo madebyjong
cross-circlearrow-down-circle