SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL
Op 28 mei 2022 begint voor SUPSATIONAL het sup-seizoen. Hoewel je het hele jaar door kunt suppen (zelfs in de winter!) geven wij er de voorkeur aan met warmere temperaturen te SUPPEN. 

ACTIVITEITEN

Try-out les

Op 4 en 11 juni 2022 organiseert SUPSATIONAL een try-out les voor max. 6 personen. In deze les wordt gekeken of de les alle beoogde doelstellingen haalt. Met de feedback van deze twee lessen kan SUPSATIONAL - indien nodig - de laatste puntje op de 'i' zetten. Geheel gratis en gegarandeerd gezellig!

Basisles

01 mei - 01 oktober
07.00 - 09.00 uur uur
Wil je leren suppen en zelfverzekerd op de plank staan? En hou je van vroeg opstaan? Hier kun je je inschrijven voor een vroege les waarin je tips en tools ontvangt hoe je ontspannen kunt suppen.

Basisles 

01 mei - 01 oktober
Wil je leren suppen en zelfverzekerd op de plank staan? Hier kun je je inschrijven voor een les waarin je tips en tools ontvangt hoe je ontspannen kunt suppen.

Op Maat

van 1 mei tot 1 oktober
In overleg kan een arrangement worden samengesteld, zoals een combinatie van een les en een leuke route. Supsational staat open voor suggesties. Neem snel contact op!
Het weer in Nederland is niet altijd betrouwbaar. Dit betekent dat een geplande activiteit door onverwachte harde wind of andere onstuimige weersomstandigheden moet worden verplaatst. SUPSATIONAL zorgt voor tijdige melding van veranderende omstandigheden. 
arieven - wat zijn de prijzen bij SUPSATIONAL

Goed te weten:

Maximaal 6 personen per activiteit. Geen minimum.
De les duurt ongeveer 2 uur
De duur van een arrangement of tour is afhankelijk van locatie en/of programma
Basis locatie van de basisles is Reeuwijk 
SUPSATIONAL regelt het materiaal
Je moet kunnen zwemmen
Betaling via overboeking
supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram