STAND UP PADDLE SCHOOL

SUPSATIONAL

Alphen aan den Rijn

logo
Op 28 mei 2022 begint voor SUPSATIONAL het sup-seizoen. Hoewel je het hele jaar door kunt suppen (zelfs in de winter!) geven wij er de voorkeur aan met warmere temperaturen te SUPPEN. 

ACTIVITEITEN

Try-out les

Op 4 en 11 juni 2022 organiseert SUPSATIONAL een try-out les voor max. 6 personen. In deze les wordt gekeken of de les alle beoogde doelstellingen haalt. Met de feedback van deze twee lessen kan SUPSATIONAL - indien nodig - de laatste puntje op de 'i' zetten. Geheel gratis en gegarandeerd gezellig!

Basisles

01 juni - 01 oktober
07.00 - 09.00 uur uur
Wil je leren suppen en zelfverzekerd op de plank staan? En hou je van vroeg opstaan? Hier kun je je inschrijven voor een vroege les waarin je tips en tools ontvangt hoe je ontspannen kunt suppen.

Basisles 

01 juni - 01 oktober
10:00 - 12.00 uur
Wil je leren suppen en zelfverzekerd op de plank staan? Hier kun je je inschrijven voor een les waarin je tips en tools ontvangt hoe je ontspannen kunt suppen.

Op Maat

van 1 juni tot 1 oktober
In overleg kan een arrangement worden samengesteld, zoals een combi van een les en een leuke route of alleen een leuke route waarbij SUPSATIONAL de gids levert. 
INFO
Het weer in Nederland is niet altijd betrouwbaar. Dit betekent dat een geplande activiteit door onverwachte harde wind of andere onstuimige weersomstandigheden moet worden verplaatst. SUPSATIONAL zorgt voor tijdige melding van veranderende omstandigheden. 

Goed te weten:

Maximaal 6 personen per activiteit. Geen minimum.
De les duurt ongeveer 2 uur
De les vindt plaats in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn (ZH)
SUPSATIONAL regelt het materiaal
Je moet kunnen zwemmen
Betaling via overboeking
Copyright © 2022 Supsational
Deze website is gemaakt door MADEBYJONG
Logo madebyjong
cross-circlearrow-down-circle