SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

De Basisles

De vaardigheid van SUPPEN

Alles begint natuurlijk met de vaardigheid van het SUPPEN. Je wilt met vertrouwen op de plank staan en zonder al te veel moeite mooie tours maken. Oefening baart kunst en met een goede basis zal je snel ontspannen kunnen SUPPEN.
Zelfvertouwen door basisvaardigheden
In de Basisles Vlakwater Suppen ligt de nadruk op het verkrijgen van zelfvertrouwen door toepassing van basisvaardigheden. Het streven is om de deelnemer aan het einde van de les stabiel en vol vertrouwen op de plank te laten staan. Aan de les kan op individuele basis of in groepsverband deelgenomen worden. Iedereen krijgt hoe dan ook volledige aandacht. Indien de groep wat groter is, zullen hulp-instructeurs aanwezig zijn om tijdens de praktische oefeningen aanwijzigen te geven en zorg te dragen voor de veiligheid op het water.
Landfase
De les begint met een landfase, waarin de belangrijkste zaken van het SUPPEN worden uitgelegd. Na een introductie en voorstellingsronde komen het materieel, de eerste basishandelingen en deelnemen aan het verkeer op het water komen aan de orde. De uitleg op het land is belangrijk en duur ongeveer 10-15 minuten.
Waterfase
En daarna begint waar iedereen voor komt. Het water op! Tijdens de waterfase gaan we aan de slag en in fasen gaan we van liggend, naar knielend en uiteindelijk naar het uiteindelijke doel: staand SUPPEN. En iedere fase is leuk en heeft ook een specifieke rol. De fase liggend en knielend is niet alleen zinvol om geleidelijk gevoel en vertrouwen te krijgen, ook tijdens tours komen deze posities terug wanneer je vermoeid raakt (knielend) en wanneer je onder een bruggetje door moet (liggend).
De afronding
Aan het einde van de les komen we op het water of aan land bij elkaar om de les kort door te nemen en mag ik graag je feedback te ontvangen over hoe je het vond gaan. Je mening is uitermate belangrijk! Hebben we de doelstellingen gehaald en zijn er verbeterpunten?
Tijden
Supsational start de lessen op zaterdag morgen om 10.00 uur en - NIEUW!!! - door de weeks met uitzondering van dinsdag om 18:30 uur. (Alleen locatie Alphen aan den Rijn) Solo lessen duren ongeveer 1.5 uur en lessen met meer deelnemers ongeveer 2 uur. Meer informatie over locatie en parkeren op de info pagina op deze site.
Direct Inschrijven
supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram