SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Yvonne is er klaar voor!

geplaatst op 
14 augustus 2023

Op een heerlijke zomerse maandagavond 14 augustus j.l. meldde Yvonne zich bij de Reeuwijkse Surfplas voor een basisles vlakwater suppen. Na uitleg over het materieel en wat achtergrondinformatie over suppen ging we 'gewapend' met sup board en paddle het water op.

Het liggend en knielend suppen ging Yvonne al heel snel heel goed af en met vertrouwen ging we over naar de laatste positie: staand. En ook dit 'koningsnummer' had Yvonne snel door. Nog wat zoekend naar het evenwicht groeide het vertrouwen en aan het einde van de les hadden we een kleine 3 kilometer gesupt! Geen geringe prestatie voor een eerste keer. Helaas had ik dit keer geen telefoon bij me om haar prestatie vast te leggen, helemaal omdat in de loop van de avond de wind nagenoeg helemaal ging liggen en Yvonne echt goed op de sup stond.

Het doet mijn genoegen Yvonne nu tot de SUP gemeenschap te mogen rekenen en te horen dat zij al stappen aan het nemen is om een eigen SUP aan te schaffen.

Goed gedaan Yvonne!!!!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram