SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Centrum Den Haag verkend

geplaatst op 
23 augustus 2023

Na in het centrum van de Sleutelstad Utrecht te hebben gepaddeld, was op woensdag 23 augustus 2023 het centrum van Den Haag aan de beurt. Ik stapte op bij de Mercuriusbrug aan de Uranusstraat in de Binckhorst waar het onwaarschijnlijk genoeg gratis parkeren was.

Via de Haagvliet (of Trekvliet) peddelde ik het centrum binnen en bevond mij direct in goed gezelschap van een aantal rondvaartboten van firma Ooievaart, die nagenoeg de gehele rondvaart door het centrum in de buurt bleven.

Een leuke tocht van een kleine 9 kilometer langs de typische Den Haagse hoogbouw - zoals de Hoftoren en de Zurichtoren - Koninklijke gebouwen zoals de Koninklijke Stallen, diverse eettentjes en het Centraal Station.

Aanrader!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram