SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL
Zomersuppen

Happy Newyear!!!

geplaatst op 
5 januari 2023

Happy Newyear!!!
Supsational wenst iedereen een heel gelukkig, sportief en succesvol 2023!!! Dat de wereld dit jaar wat vreedzamer mag worden, de gasrekening wat lager en de woningnood minder nijpend. Tot die tijd zullen we dit alles een plek moeten geven en ermee omgaan zo goed als we kunnen.

Ontspanning helpt! En daarom hoopt Supsational op een mooi voorjaar en een warme zomer, zodat we met z'n allen weer lekker het water op kunnen. Met SUPPEN kun je én ontspannen én het water op. Wil je leren hoe? Neem dan contact op of boek direct een les via de website!

Hopelijk tot snel!!!

Peter
Supsational

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram