SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Einde Supsational sup-seizoen 2022

geplaatst op 
3 oktober 2022

Het eerste sup-seizoen van Supsational zit erop! En wat is het snel gegaan! Geholpen door een geweldige zomer met hele mooie temperaturen, mocht ik in Reeuwijk of in Nieuwkoop les geven aan een leuke groep mensen.

Met al wat ervaring of helemaal niet, iedereen was enthousiast en gedreven om aan het einde van de les al staande op het sup-board van het weer en het water te genieten. En af en toe - al dan niet bedoeld - ook te water te gaan!

Ik dank iedereen voor alle positieve energie die jullie mij gegeven hebben en ik hoop dat jullie ook volgend jaar weer heel snel het water op zullen gaan. En wil je een keer een leuke tour maken, dan hou ik me natuurlijk aanbevolen!

Groet

Peter

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram