SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL
Suppers

Stoere meiden!

geplaatst op 
14 augustus 2022

Maaike en Rebecca hebben vandaag in perfecte weersomstandigheden zich met gemak bekwaamd in het kunst van het suppen!

Met als vertrekpunt de kade nabij Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop, met een temperatuur van ongeveer 30°C en weinig wind ondergingen Maaike en Rebecca hun Vlakwater Sup les onder leiding van SUPSATIONAL. Alle onderdelen werden goed en ogenschijnlijk met gemak uitgevoerd en in rap tempo stonden beiden staand op de plank met een goed technische uitvoering van het peddelen.

Maaike en Rebecca hebben hard gewerkt. Twee stoere meiden die zich nu tot de groeiende groep 'gecertificeerde' SUPSATIONAL suppers mogen rekenen. En vol vertrouwen met een sup het water op kunnen. Top gedaan, dames!!!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram