SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Verjaardagskado op het water

geplaatst op 
24 juli 2022

Op zaterdag 23 juli 2022 om 14.00 uur ontving SUPSATIONAL een groep van 5 vrienden, bestaande uit 3 stellen - waarvan er één helaas vanwege omstandigheden niet kon deelnemen.

Als verjaardagscadeau voor één van de deelnemers organiseerde de groep een combinatie van een Basiscursus Vlakwater Suppen en een Sup tour op de Nieuwkoopse Plassen in het plaatsje Noorden.

Met dank aan Sloepverhuur Nieuwkoop, die het éénmalig toestond deze locatie te gebruiken als opstappunt, werden de cursisten ontvangen. Na een korte bezoek aan de geschiedenis van het Suppen, uitleg over het sup-materieel en techniek van peddelen, konden de cursisten opstappen vanaf de ideale steiger direct aan de Nieuwkoopse Plas.

Op het water aandacht voor liggend, knielend en staand Suppen, inclusief bochtjes maken. De één ging het makkelijker af dan de ander, maar iedereen had heel veel lol.

Nadat iedereen - inclusief de instructeurs - er voldoende vertrouwen in had, begaf de groep van in totaal 8 suppers zich in het natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en lieten zich verwonderen over de rust en schoonheid van de natuur, die op een Sup nog beter tot zijn recht komt.

Een perfecte dag met perfect weer. Een hele leuke groep mensen - waaronder 1 jarige job - die weer een manier vond om met elkaar lol te hebben en ook nog actief bezig te zijn. De activiteit eindigde bij Bistobar 't Leeuwtje in Noorden, waar de groep zich het welverdiende drankje goed liet smaken.

Top gedaan!!!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram