SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

SUP ambassadeurs

geplaatst op 
24 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 nam Ayesta deel aan een basisles SUPPEN van SUPSATIONAL. Haar man Roel maakte tijdens de les wat opnamen. Deze opnamen zijn verwerkt in een VLOG die Ayesta en Roel over suppen hebben gemaakt.

De video is heel leuk gedaan en geeft heel mooi de sfeer van de les weer. Verder in de VLOG het verloop van het voortgaande sup-initiatief van Ayesta en Roel waarbij zij een eigen SUP hebben aangeschaft en ook Roel het ruime sop koos! Veel plezier bij het kijken van de vlog LEER SUPPEN!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram