SUPSATIONAL

STAND UP PADDLE SCHOOL

In contact komen met SUPSATIONAL

Resultaat na werken

geplaatst op 
18 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 mocht ik Ayesta de basisvaardigheden van het Suppen bijbrengen. Op een zonovergoten ochtend aan de Surfplas van de Reeuwijkse Plassen maakte Ayesta haar eerste peddelslagen op het supboard.

Binnen de kortste keren stond zij - eerst wat onwennig, maar snel met zelfvertrouwen op het supboard. Het niet in het water vallen is altijd oorzaak van wat onstabiel op het board staan, maar het eraf vallen is goed voor een aantal zaken: Je moet weer terug op de plank - waar zij zonder veel moeite in slaagde en de angst voor het erin vallen is weg. De temperatuur van het water was perfect en de rest van de tocht bleek dat de sup-community weer een supper rijker was. Heel goed gedaan, Ayesta!

supsational@gmail.com
06 39 107 228
Supsational is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 74687859 
Vestigingsnr. 000042626250
Copyright © 2023 Supsational
menucross-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram